Fyrtårn

Det er tøft og vanskelig å navigere i mørket alene, og det trenger du ikke. CDH Norge tilbyr alle medlemmer som ønsker det, en samtalepartner, eller et Fyrtårn. Fyrtårn er ikke fagfolk, men helt vanlige mennesker med ulik bakgrunn, men felles for alle er at de også er pårørende til noen med CDH og har et brennende ønske om å være der for andre.

Å motta en diagnose som CDH, og å stå i alt som følger med det, kan oppleves altoppslukende og lammende. Vi er her for deg, for å lyse opp veien videre og lose deg inn i roligere farvann. Det kan være mye god hjelp i å bare snakke med noen som har vært gjennom det samme. Det kan være du har mye spørsmål og ønsker å få oversikt, eller det kan være du bare vil drikke kaffe i stillhet med noen som forstår. Det spiller ingen rolle om du er forelder eller besteforelder, onkel eller tante. Det spiller heller ingen rolle om du står i en helt ny situasjon, eller det er gamle traumer fra langt tilbake som du ønsker å snakke om.

Vi strekker oss langt for å få til et fysisk møte der du måtte ønske, enten på kafé, hjemme hos deg, hjemme hos oss, eller på sykehuset. Kan vi ikke, eller ønsker du ikke, å møtes fysisk, snakker vi gjerne med deg gjennom en digital plattform.

Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet vårt for å avtale et møte eller skriv til oss på post@cdhnorge.no.