Årsmøtet 2024


28. februar avholdt vi vårt første årsmøte siden stiftelsen 22. september 22 og åpningen av medlemsregisteret 22. september 2023. Oppmøtet var ikke voldsomt stort (7 personer), men vi fikk et hyggelig møte, ble litt bedre kjent med hverandre og fikk gått gjennom året som var (2023) i foreningen. Vi håper at flere vil være med neste år! Årsmøtet er åpent for alle medlemmer og er ikke så kjedelig som det høres ut som.

Vi har etter Årsmøtet fått en ny styresammensetning. Vi ønsker Malin Svingen velkommen som nytt styremedlem og sekretær, og gratulerer Olav Haugene med nytt verv som nestleder.

CDH Norges nye styre:
Styreleder Andrea Johanna Eickstedt
Nestleder Olav Haugene
Kasserer Kristina Aasvik
Sekretær Malin Svingen

Vi ser frem til et 2024 med stadig økende aktivitet i foreningen og håper på videre medlemsvekst. Har du øvrige familiemedlemmer eller venner som kunne tenke seg å støtte oss med 200kr i året (eller annet valgfritt beløp), verv dem gjerne som støttemedlemmer! Vi er en liten og sårbar organisasjon, men med et stort hjerte og vilje. Vi er helt avhengig av våre medlemmer og deres engasjement for å kunne fortsette vårt gode arbeid. Vi håper derfor at dere som allerede er medlemmer også vil fortsette å være en del av CDH-familien i årene som kommer.

Her kan du lese protokollen fra Årsmøtet. Det ble ikke mottatt noen forslag eller saker fra foreningens medlemmer i år. Utenom årshjulet og årsregnskapet, var valg av nytt styremedlem og familietreff i 2024 de to sakene på agendaen som vi diskuterte.

Her kan du også lese årsmeldingen for 2023. Der får du oversikt over hva vi har jobbet med og oppnådd det siste året.

Videre i 2024 vil fokus for CDH Norge være medlemsvekst, innsamling av midler, søke støtte fra stiftelser, markering av CDH-dagen/måneden i april, samarbeid med ERNICA (www.ern-ernica.eu/for-patients-families) og jobbe videre for å få CDH inn i sjeldenregisteret (www.sjelden.no).

Per 7. mars 2024 er vi 27 medlemmer i CDH Norge fordelt på hovedmedlemmer og familiemedlemmer. Vi har per i dag ingen støttemedlemmer.